Gamle rotter – nyt bureau

Etableret i sommeren 2010 er CPH Cloud Company spritny dreng i klassen. Vi forener de nyeste trends og teknologier med solid erfaring fra den gamle skole. Med mere end et årti i Juul & Stejle og et par år i Hello Group, kan vi nemlig uden at overdrive påstå at vi hører til de gamle rotter i branchen.
Det er lykkedes os at samle nogle af branchens bedste folk omkring os i CPH Cloud. Vi kalder os et cloud company fordi vi fokuserer på at skabe resultatorienterede løsninger, ved at anvende og kombinere eksisterende teknologi og services i skyen på smarte måder. De mangfoldige udbud, der ligger i skyen omkring os er i stigende grad åbne applikationer, der lægger op til at man benytter dem i intelligente mashups, og får dem til at arbejde for sig. Et mashup er f.eks. hvis man kombinerer Google Maps, og sociale media og tilpasser, og målretter dem i en løsning man gør til sin egen. Det handler i bund og grund om at bygge på de millioner af timers kode som findes i forvejen, og ikke opfinde den dybe tallerken hver gang.

Vi vil i øvrigt hævde at selv når der ikke er tale om egentlige mashups, hvor man har brug for at ”trække på skyen” så kan man nå billigere og bedre i mål, hvis man står på skuldrene af det andre allerede har udrettet. Så man kan bruge sin energi og kreativitet på at sælge, markedsføre og involvere sine kunder. Det kræver at man kender skyen og udbuddet, og det har vi gjort til vores fornemmeste opgave, og vi omgiver os med et hold af dygtige udviklere, der forstår at knytte trådene sammen.

En gang imellem skal der dog opfindes dybe tallerkner, og det etablerede skal udfordres. Inspireret af Google har vi indført en ugentlig lab dag hvor vi eksperimenterer, for at blive klogere og skarpere, have det sjovere og i håb om at vi rammer guldkorn, som vi kan bruge i arbejdet for vore kunder.

Vi ses i skyen
Anders Hjarnaa & Jørgen Juul

Vi er altid et besøg værd