Presuno - det perfekte værktøj til live events

Når man tager sit publikum på en guidet oplevelse, så er man som formidler selv en vigtig del af oplevelsen. Lige så vigtig som det man viser frem. Tænk bare hvor kedeligt det ville være hvis TV-kokken kun viste det der er i gryden. Derfor har vi udviklet Presuno, som et præsentationsværktøj med formidleren i centrum, og direkte broadcast til et publikum, der ikke behøver andet end en internetforbindelse og deres webbrowser. Ingen bøvl med downloads eller sign-ups.

To retninger på en gang

Ved brug af en smartphone og Presuno software kan man filme i to retninger samtidigt, så man selv som formidler er med i billedet hele tiden. Man kan let og ubesværet skifte kameraretning mens man filmer, så man kan vælge mellem at være live tilstede i hjørnet af skærmbilledet – eller selv overtage hovedskærmen. Det er rigtig nyttigt hvis man vil pege og gestikulere og engagere sig i showet. Dette er en kæmpe game changer i forhold til andre streamingværktøjer som Facetime eller zoom. Det bliver helt indlysende og overbevisende når man prøver det.

Mix af liveoplevelse og arkivklip

Men det stopper ikke ved det, der er flere fordele ved Presuno. Man kan let og ubesværet vise billeder eller videoklip relateret til sin live præsentation. Arkivklip kan lægges i kø til gnidningsløs afvikling uden unødig navigation. Presuno er designet til at tage publikum med på farten med så simpel betjening som muligt. På trods af de levende formidlingsmuligheder hvor f.eks. brugerne kan stille spørgsmål undervejs, og formidleren ubesværet kan vende billedet rundt og kikke publikum i øjnene og besvare dem.

Planlægning og styring af mange events

Via sin Presuno account kan man oprette individuelle events efter behov, og for hvert event kan man planlægge præsentationens forløb og lægge billeder og videoklip i kø, så de er klar til at formidle når man ønsker. Man kan også oprette stikord til præsentationsforløbet, så man er sikker på at kunne huske emner og detaljer i kampens hede når man streamer live. Hvert event kan, så genbruges efter behov være grundlag for et nyt event for et nyt publikum.

Gæsterne

Publikum inviteres via tilsendelse af et link. Presunos backend kan generere to slags gæstelinks. Enten kan man formidle individuelle links, der kun kan benyttes af en bruger, eller man kan oprette et link, der kan bruges af alle, der modtager linket. F.eks. kunne en skoleklasse modtage et link, der både benyttes af læreren til at vise præsentationen på storskærmen og samtidigt kan individuelle elever logge på fra deres laptop med mulighed for at kommentere og stille spørgsmål i eget navn. Gæste-links genereres via Presunos backend og kan f.eks. formidles via en mail genereret af en webshop, eller for den sags skyld en hvilken som helst måde man kan formidle et link på.

Kun fantasien sætter grænser

Der kan være events, der mere end andre lægger op til direkte formidling og live afvikling. Men det er fælles for dem alle at fortællingen og dermed fortælleren spiller en afgørende rolle. Kulturelle arrangementer, museumsrundvisninger og byvandringer er selvfølgelig oplagte. Man kan også vende det lidt på hovedet og forestille sig museer bruge Presuno til at bringe eksterne liveoplevelser ind på museet, som en del af udstillingen.

Men der er rigtig mange andre events hvor det giver mening at tage publikum med sig i en håndholdt oplevelse. F.eks. til rundvisning på en fabrik på den anden side af kloden eller et sted hvor man ikke må eller kan medbringe et følge. Sidst men ikke mindst kan man rapportere live fra en offentlig begivenhed og selv være rapporter, kameramand og broadcaster samtidigt.

Besøg Presuno og læs mere