ICE - Intelligent Content Extraction

Relevant indhold er i mange tilfælde nøglen til succes. Og opskriften på godt indhold er baseret på data, indsigt eller andet indhold fra forskellige kilder. Dette er ikke nyt! Men tilgangen er ny!

arrows

Hvorfor

Automatisering af processen for hvordan indhold og data tages i brug i din virksomhed, kan både spare menneskelige ressourcer og skabe yderligere værdier og forretning i processen med smart indsamling og raffinering af data.


bulb

Hvad

Vi kan hente relevant indhold fra internettet og sende det videre til vores sofistikerede raffinaderi, der automatisk validerer, sorterer og prioriterer data, før det tages i brug. Automatiseringen sparer ikke kun ressourcer hos dig – det åbner også helt nye muligheder for at berige og kombinere data.


cloud

Hvordan

Vores ICE-tilgang er skræddersyet til formålet. Vi kan opbygge såkaldt scraper robotter, der er programmeret til at besøge bestemte websteder, og scanne for specifikt indhold. Vores data-raffinaderi er udviklet til at levere det bedst data output. Processen kan bruge forskellige relevante automatiseringsteknologier, algoritmer og AI/Machine Learning.


Udtrækning af indhold fra internettet

Brug af crawler robotter kan være en god og ukompliceret tilgang til at høste indhold fra internettet. Nogle gange kan det endda give mening at crawle dine egne data som en løsning, der undgår behovet for at etablere en kompleks dataintegration mellem dine systemer.

Med mere sofistikeret crawler robotteknologi er det blevet lettere at orkestrere udvindingen af ​​en bred vifte af data fra forskellige onlinekilder. Robotter kan konfigureres til at styre komplekse interaktioner automatisk og give dig besked om kritiske problemer, ødelagte kilder eller uventet dataoutput.

Tidsbesparende processer til at forberede indholdet til brug

Validering er vigtig for at sikre, at du ender med et struktureret og pålideligt datasæt. Processen kan være alt fra simple kontroller og filtrering til mere komplekse AI-processer, der kan identificere relevansen af ​​indhold eller sprogproblemer.

De behandlede data er nu klar til videre brug. De kan danne grundlag for menneskelig bearbejdning eller blive yderligere forfinet ved hjælp af AI og maskinlæring. Dataene kan bruges til at skabe nyt indhold og produkter eller til at producere dybdegående rapporter og ny indsigt.

Der er ingen grænser

Forfining af indholdet ved hjælp af effektive AI og maskinlæringsteknikker åbner for ubegrænsede muligheder. At kombinere data på nye måder eller parre indhold med cloud-tjenester kan være grundlaget for helt nye forretningsmodeller eller for at forbedre eksisterende produkter.

Intelligent indholdsudvinding kan bruges som en tidsbesparende taktik, så du kan udnytte kvalitetsindhold fra andre skabere. Det gør det muligt at finde og dele relevant indhold, som dine målgrupper vil sætte pris på, og at holde din indholdsstrøm frisk og relevant.

Robot
Lamp
Idea

Case: Canadian Partnership Against Cancer

CPACs Prevention Policy Directory giver adgang til relevante oplysninger og data fra Canadiske kommuner og statslige websites. CPAC bruger robotter til at overvåge 25.000 dokumenter på 300 websites. Læs mere.